Wat zijn anabole steroïden?

Veel mensen zijn niet te goed geïnformeerd op het gebied van sportvoeding, evenals verschillende supplementen, ze geloven dat dit allemaal schadelijk is, inclusief steroïden. Maar wat zijn steroïden en schaden ze echt de gezondheid en het functioneren van het lichaam? Dat zoeken we uit.

Wat zijn steroïden?

In het algemeen zijn deze stoffen die worden verkregen met behulp van chemische reacties, met hun hulp het lichaam versnelt en verhoogt het proces van eiwitsynthese en in de actieve modus plaatst een reeks spiermassa. Professionele atleten, niet alleen bodybuilders en powerlifters gebruiken ze om spieren op te bouwen, evenals herstellen van zware en slopende fysieke inspanning. Het is vermeldenswaard dat er een grote gelijkenis is tussen steroïden en het mannelijke hormoon-testosteron.

Het effect van consumptie.

Het is vermeldenswaard dat steroïden voor spiergroei worden verdeeld volgens het beginsel van werk in twee ondersoorten, namelijk anabolisch en androgenic. Het is belangrijk om te begrijpen dat ze zonder problemen in alle weefsels doordringen, inclusief de hersenen. Daarom kan een persoon het niveau van geïrriteerdheid, zelfkritiek, terwijl de aantrekkingskracht tot het tegenovergestelde geslacht ook aanzienlijk wordt verhoogd. Bovendien kan schade ook in fysieke vorm voorkomen, namelijk verschillende huiduitslag op de huid. De lading op je hart neemt ook aanzienlijk toe, het is ook belangrijk om te onthouden en hiermee rekening te houden bij het nemen van medicijnen.

Steroïden verkopen

Elke anabolics zijn medicijnen die strikt worden gecontroleerd, maar in feite doet bijna niemand het. Iedereen kan de drugs van belang voor hem via de internetbronnen bestellen en ze vervolgens eenvoudig per post ophalen. Natuurlijk kunt u crimineel aansprakelijk worden gesteld voor steroïden in Rusland, maar de waarschijnlijkheid dat u wordt vastgehouden, is minimaal. Vooral als je niet levendig adverteert het feit dat je ze gebruikt.

In het algemeen zijn steroïden van nature niet veilig voor het lichaam, maar als alles correct en correct wordt gedaan, kunt u de negatieve gevolgen minimaliseren en het positieve effect aanzienlijk verbeteren. Zo kunt u spiermassa winnen, zonder het lichaam te schaden.

Er zijn veel atleten die namen en nemen anabole medicijnen en leven in het algemeen hiermee. Het belangrijkste is om alles goed te benaderen, het is wenselijk om een coach of een persoon te hebben die doseringen kan besturen en je vertellen hoe je alles goed kunt doen.

MENU