Herstel na het maken van steroïden | Post-cycle-therapie (PCT)

Na het gebruik van anabole steroïden, is het belangrijk om goed te kunnen herstellen, anders zal het de gezondheid van de atleet, evenals zijn hormonale achtergrond negatief beïnvloeden. Steroïden vormen in feite geen grote bedreiging voor het menselijk lichaam, als het belang van het herstellen na een cyclus van steroïden op één lijn is met hun inname. Omdat het belangrijk is om een voldoende tijd aan dit specifieke stadium te wijden.

Wanneer het herstellen begint na een cyclus

In het algemeen kiest iedereen wanneer, men begint tijdens de cyclus, anti-trastrogenen, gonadotropin. Anti-Restrogenen helpen bij het kwijt zijn van overtollig oestrogeen, sommige steroïden hebben de neiging om te converteren (omkeren naar een vrouwelijk hormoon). En sommigen beginnen te herstellen na de cyclus, het hangt allemaal af van welke medicijnen de atleten nemen. Er zijn kortwerkende medicijnen gedurende 6-12 uur, en er zijn langdurige drugs gedurende 2-7 dagen.

See also about Post Cycle Therapy supplements

Verlies van spiermassa.

Na het voltooien van de cyclus, begint u actief af te vallen, dus u hebt een zeer belangrijke taak om de opgedane spieren tot het maximum te behouden. Verlies is onvermijdelijk, het is noodzakelijk om dit met begrip te behandelen, dus richt alle inspanningen om het te minimaliseren. De hoeveelheid verlies is afhankelijk van de volgende factoren:

  • Hoe groter je doseringen, hoe meer je verliest.
  • Hoe langer de cyclus, hoe langer de rollback zal plaatsvinden. Daarom is het de moeite waard om te begrijpen dat er geen vaste antwoord is op de vraag: “Hoe lang is herstel na een cyclus van steroïden als laatste?”, Voor elk geval is deze indicator anders.

Hoe spierverlies tijdens het herstel te verminderen na een cyclus van steroïden.

  • Let in de eerste plaats aandacht aan het werk van de hormonale achtergrond, omdat u de hoeveelheid testosteron die op het vertrouwde niveau moet retourneren.
  • Het herstellen van mannelijke macht.
  • Rehabiliteer de lever, die werkte in een verhoogde productiviteitsmodus.
  • Juiste voeding, en in het bijzonder het niveau van goed cholesterol.
  • Maak opleiding eenvoudiger, omdat je niet langer met dezelfde gewichten kunt werken als bij het nemen van steroïden.

Over het algemeen is de basisvoorschriften voor het herstellen van een cyclus van steroïden de normalisatie van de hormonale achtergrond, door de middelen om drugs te gebruiken en de juiste voeding, slaap en opleiding te behouden. Rehabilitatie drugs spelen een grote rol, want zonder hen zal het lichaam zijn werk niet kunnen normaliseren. U kunt uzelf vertrouwd maken met de nodige lijst van stoffen in meer detail bij verschillende fora of van interviews van professionele atleten. In het algemeen is het niet zo moeilijk om te herstellen als u alles correct doet en vasthoudt aan de doseringen die u nodig hebt.

MENU