De meest populaire steroïde mythen

Veel mensen zijn bang voor steroïden, sportvoeding, evenals andere stoffen die zijn geassocieerd met bodybuilding en powerlifting. Dit wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een groot aantal mythen en geruchten die actief twintig jaar geleden werden gecirculeerd. Nu leer je alle basismythen over steroïden, die in geen geval niet kan worden geloofd. Veel atleten zijn verrast, zoals in het tijdperk van het internet en digitale technologieën, gelooft iemand nog steeds in de oudste roddels en geruchten ergens anders hoorden, terwijl ze geen bewijs hebben, praktisch of wetenschappelijk.

1. Onvruchtbaarheid en impotentie.

Het eerste ding dat in je opkomt wanneer een onwetende persoon wordt verteld over steroïden, is dat alle pitching impotent mensen die hun mannelijke macht verpesten met een verscheidenheid aan drugs. Tijdens de cyclus van het nemen van steroïden, wordt een man zo energiek dat zijn lichaam verschillende seksuele handelingen per dag nodig is. Maar na het einde van de cyclus verdwijnt dit effect dit effect, maar toch keert het libido terug naar zijn normale vorm, zoals voordat hij steroïden inneemt. Het is de moeite waard om op te merken dat er niettemin gevallen waren toen de atleten de medicijnen onjuist gebruikten en immotent werden, sommige tegelijkertijd “teruggebracht naar plicht” na enkele maanden van behandeling. Maar je moet voorzichtig zijn! Het is noodzakelijk om tests voor hormonen door te geven voor en na het beheer, neem een cyclus van PCT (restauratie van hormonen). Kortom, er werden problemen ontvangen door mensen die dit helemaal niet begrepen en grote doses steroïden namen en niet correct, maar hoorde zelfs niet over herstel (PCT).

2. Zonder steroïden kunnen dezelfde resultaten worden bereikt.

Dit zijn ook gebruikelijke mythes over steroïden, omdat verschillende stoffen je lichaam een ongelooflijke hoeveelheid stoffen geven die nodig zijn voor spieropbouw. Om dezelfde resultaten op een normaal dieet te bereiken, moet je een echt monster zijn met een gebroken genetica. Dergelijke gevallen zijn in de geschiedenis geweest, maar er zijn minder dan drie van hen, dus we kunnen met vertrouwen zeggen dat zonder het gebruik van drugs, er geen verbluffend resultaat zal zijn.

3. De strijd tegen steroïden in professionele sporten geeft atleten deze stoffen op.

Deze regel is niet alleen van toepassing op vertegenwoordigers van bodybuilding, maar ook voor alle atleten in het algemeen. Sindswege de strikte dopingregels, vonden laboratoria eenvoudig de stoffen die u in staat stellen om allerlei soorten controles te omzeilen en om een atleet onopgemerkt te laten in het gebruik van steroïden of andere verboden drugs.

4. Na het nemen van steroïden, wordt u als Arnold Schwarzenegger.

Een andere mythe, in feite, het gebruik van steroïden maakt je niet een enorme rol. Naast steroïden, moet je goed, moeilijk te trainen, goed eten. Het effect zal niet erg groot zijn in één dosis steroïden, daarnaast moet je het opgedane effect kunnen houden! Meest onervaren atleten rekruteren na de cyclus onmiddellijk en samenvoegen alles wat ze hebben getypt, ze worden afgeblazen als ballen. Dit wordt het terugback-fenomeen genoemd en dit komt omdat na het einde van de cyclus het testosterongehalte van de atleet scherp valt, op de cyclus neemt de atleet het vele malen meer dan zijn lichaam produceert! En na het einde van de cursus wordt het medicijn beëindigd, daarom neemt de productie van eigen testosteron af en kan het lichaam met een laag niveau van testosteron niet bijhouden met zo’n volume massa en draint het. Een PCT wordt gedaan om de massa tot het maximum te houden, en zodat verliezen minimaal zijn en ook uw lichaam (lever, nieren, hart, testikels, enz.

En dus heb je nu de belangrijkste mythen over steroïden geleerd, het is belangrijk om de geruchten niet te vertrouwen en alles te controleren, zei Persoonlijk door iemand. Gebruik hiervoor verschillende bronnen, probeer alleen waarheidsgetrouwe informatie te verspreiden, want alleen op deze manier kunnen we alle gevestigde mythen over steroïden kunnen overwinnen.

MENU